Crina Lință prezintă proiectul „American-Romanian Cultural Bridge” la ALIANȚA Awards Gala în Washington DC

Pe 4 octombrie 2019, în cadrul evenimentului Masa Rotundă a Alianței pentru Cultură și Comunitate organizate de Asociația „ALIANȚA” la Ambasada României din Washington DC, Crina Lință, fondatoarea Asociației Arte dell’Anima, va prezenta cel mai recent proiect al asociației: „American-Romanian Cultural Bridge”.

În cadrul celei de-a Șasea Gale Anuale organizate de Asociația „ALIANȚA”, vor avea loc evenimente de socializare, conferințe și mese rotunde organizate pe diferite subiecte de interes. Dintre invitații speciali ai celei de-a șasea ediții amintim: Bill Avery – Director Executiv ALIANȚA, Daniela Kammrath – Organizatorul Mesei Rotunde pentru Cultură și Comunitate, Anastasia Soare – Fondator/CEO Anastasia Beverly Hills, Paula Seling – Muzician, etc.

Prin acest proiect se va promova cultura românească pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, cu scopul de a crea relații de colaborare pe termen lung între instituții de cultură din România și Statele Unite ale Americii. Proiectul se adresează partenerilor din mai multe locații: Washington, Chicago, Ilinois, Los Angeles, unde comunitatea românească este în continuă creștere. Proiectul vizează organizarea de festivaluri, workshop-uri, schimburi de experiență internaționale, în colaborare cu parteneri din Statele Unite ale Americii.

Crina Lință este fondatoarea Asociației Arte dell’Anima, înființată la data de 2 iulie 2015. Este manager de proiect și a realizat cu succes nenumărate proiecte culturale atât pentru diaspora română, cât și pentru comunitatea locală. Totodată, Crina Lință este trainer și formator. A realizat cursuri de dezvoltare personală prin teatru pentru instituții publice, instituții bancare, de la copii până la seniori. A participat la diferite conferințe pe tematici de Politici Publice, Cooperare Internațională, Proiecte Culturale.

Detalii și bilete pentru eveniment pot fi achiziționate aici: http://bit.ly/AliantaGala6

Dă mai departe
avatar