Premierele Festivalului BFringe la Teatrul Apropo

Lo-LI-TA a LO-VE story
18 octombrie 
ora 19:00

Vinovat – Guilty!
Humbert Humbert e vinovat – de crimă și de iubire. Iubire-boală, pasiune, obsesie distrugătoare pentru micuța Dolores. Școlărița Lo. Lola. Lolita. Lolita lui cea perfectă. Irepetabila, hipnotizanta, fetița ce nu trebuie să crească niciodată, Lolita.

După ce a căutat-o o viață, a găsit-o și e complet lipsit de apărare în fața ei, copila-demon care se joacă de-a femeia. Iubită, amantă, elevă și fiică a lui Humbert. Dar Lolita nu poate rămâne doar a lui… O umbră le pândește atent fiecare mișcare. Domnilor jurați, trăgaciul a fost apăsat.

Glonțul a ucis. Dar cine a ucis pe cine? Cine a sedus pe cine, cine a mințit pe cine? Un joc de-a păcatul, iubirea și moartea în care toți vinovații sunt inocenți.

Bilete aici.

Experimentul Shakespeare

17 octombrie
ora 19:00

În mintea fiecărui om, cuvântul IUBIRE naște o poveste….

Povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta este una dintre cele mai cunoscute din toate timpurile. Dar ce s-ar întâmpla azi, dacă am pune doi necunoscuți într-o încăpere și am folosi „rețeta” lui Shakespeare? Se vor îndrăgosti oare?

„Experimentul Shakespeare” este un performance în cadrul căruia poți fi martorul sau chiar protagonistul unei povești de dragoste născute sub ochii tăi!

Imaginează-ți că faci parte dintr-o poveste, cea mai frumoasă poveste…

Bilete aici.

Dă mai departe
avatar