MERSUL TRENURILOR, în cadrul Festivalului de teatru independent „CentralAct” Sighișoara, ediția a III-a

Breasla Actorilor vă invită duminică, 20 octombrie 2019, de la ora 18.30, la spectacolul „Mersul Trenurilor”, reprezentat în cadrul Festivalului de teatru independent „CentralAct” Sighișoara, ediția a III-a.

Distribuția este formată din actorii:
Cecilia – Teodora Daiana PĂCURAR
Robert – Robert POIANĂ
Damian – Alex FLOROIU
Text și regie: Andrei ADAM
Afiș: Alexandru BUDACĂ

„Mersul Trenurilor” este un spectacol încărcat de momente comice şi dramatice desfăşurate pe un fundament de teatru al absurdului. Publicul este purtat pe rând, prin situaţii simple de viaţă, prin lumea internă a actorilor, a teatrului şi prin circumstanţele cu care se ciocnesc oamenii în faţa deciziilor cruciale. Problemele societăţii surprinse în acest spectacol sunt cele ale manipulării, ale cursului vieţii predestinate, cum se pot situa oamenii pentru a putea deciziona aspectele importante ale umanităţii şi cât de mult contează urmarea unor principii bine puse la punct în faţa tumultului pe care îl confruntăm zi de zi. Iubirea îşi găseşte un loc important în desfăşurarea acţiunii, în evoluţia personajelor şi a conflictului din spectacol.

„Când, în mijlocul vieţii, te opreşti să vezi rostul anumitor momente, mori. Eşti executat fără drept de apel. Ridică-te, nu te uita înapoi şi caută să stabileşti tu rostul lucrurilor, altfel vei fi
împuşcat la fiecare trecere de pietoni, în mintea ta.” – aceasta este una din replicile finale ale lui Damian, personajul cheie al acestui text. Poate fi ideea de esenţă a întregului spectacol.

Link eveniment : https://web.facebook.com/events/858368361213788/
Durată: 60 min.
Locație: Sala „Teutsch”, Central Park Hotel
Preț bilet: 30 lei
Adresă: Sala de spectacole „Mihai Eminescu”, Piața Hermann Oberth nr. 10, Sighișoara
Rezervări: 0787.586.228

BREASLA ACTORILOR

Organizație neguvernamentală cultural-artistică
https://www.instagram.com/breasla.actorilor/
https://www.facebook.com/breaslaactorilor/

www.breaslaactorilor.ro

Dă mai departe
avatar