“D’ALE CARNAVALULUI” – comedia care deschide stagiunea Teatrului Masca

Teatrul Masca, instituție de cultură aflată în subordinea Primăriei Municipiului București, deschide Joi, 7 noiembrie, ora 19.00, stagiunea de interior 2019-2020 cu premiera “D’ale carnavalului”, o comedie după piesele lui Ion Luca Caragiale „D-ale carnavalului” și „Conu Leonida faţă cu reacţiunea„, în regia lui Mihai Mălaimare.

O mahala de la periferie, în București, la sfârșit de secol 19. Un tânăr fermecător, pentru care iubirea și îmbrățișarea unei femei…de fapt, a mai multor femei…sunt la fel de importante ca aerul.  Un bilețel de amor rătăcit în mâinile greșite este scânteia care aprinde totul. Iubiri, trădări, amenințări, un carusel de întâmplări neprevăzute se pune în mișcare până ce carnavalul, cel care așază o mască pe ochii fiecăruia, va reuși să aducă la lumină adevărata față a tuturor celor implicați.

Începând cu această stagiune, pentru a veni în sprijinul spectatorilor care își rezervă locul/ achiziționează bilete din timp, Teatrul Masca a lansat  oferta COUNT ME IN, care permite achiziționarea de bilete online, la un preț redus, cu minim 2 săptămâni înainte de data reprezentației.

Următoarele reprezentații vor avea loc în datele de 9,16,17,23 și 30 noiembrie, ora 19.00

Pentru detalii, program și bilete vizitați www.masca.ro

Distribuția: Iancu Pampon – Sorin Dinculescu , Didina Mazu – Alina Crăiță, Mița Baston – Cristina Panait, Mache Răzăchescu, ce-i mai zice și Crăcănel – Valentin Mihalache, Nae Girimea – Mădălin Mladinovici, Cântăreața – Dora Iftode, Fifina – Sonia Kalman, Luiza – Cristina Albișoru, Catindatul -Andrei Gurlui, Iordache – Alexandru Cruceru, Lampagiul – Laura Dumitrașcu-Duică, Safta – Vera Brătfălean, Ipistatul – Alexandru Iordache și Efimița – Anamaria Pîslaru, Conu’ Leonida – Mihai Mălaimare

Realizatori:  Scenariul, songuri și regia – Mihai Mălaimare, Scenografia – Sanda Mitache, Muzica – Răzvan Alexandru Diaconu, Corepetitoare – Ana Dubyk

Dă mai departe
avatar